NTG Hurtig GP 21. februar 2015

Det var nesten så man ble stressa når man ankom NTG bare en halv time før registreringsfristen halv elleve. Alt var klart! Brett og brikker og alt sto på plass. Til og med kantinen sto klar. Det var bare å sette over kaffen og kjøre i gang vaffeljernene. 

Normalt løper vi rundt som bare det i forkant av disse turneringene. Det hele er et skikkelig adrenalinkick. Men denne gangen hadde vi barneturnering dagen før, og alt var rigget til. Så stresset var ikke annet enn at det var så uvant at det ikke var noe spesielt å gjøre. 

En god grunn til dette var også at elevene, særlig Håkon og Martin, hjalp suverent til. Eller mer presist, de styrte det hele med nydelig kontroll og mye mer ro enn hva jeg pleier å ha. Og sjefen for det hele er nå Olga. Det er helt nydelig.

Men jeg kan ikke akkurat skylde på denne uroen over at alt var så til de grader i orden – det pleier jo ikke å være slik! – for at jeg ble matt mot president Jøran Aulin-Jansson i første runde. Så til de grader også! 

Også den andre stormesteren i feltet, Jon Ludvig Hammer, gikk på smeller. I det hele tatt, det var mye som smalt denne dagen. Arrangementet var så vidt jeg kunne bedømme knall og det var gode felt i alle tre klasser. 

Obs, obs! Til vår neste turnering 28. mars øker vi pengepremiene i gruppe A. Turneringen var kjempesterk denne gangen, og den trenden ønsker vi å stimulere videre med høyere premier. 

Vi ønsker også flere jenter velkommen og innfører fra neste gang av også premie til beste damespiller i hver gruppe og håper det vil stimulere flere damer/jenter til å delta.

Simen

 

RESULTATER